SILVER SEAL Nordic Version
lackskydd

Professionella partners 

Att utföra en Silver Seal-behandling kräver fordonsindustrins bästa produkter. dessa finns endast att tillgå hos utvalda välutbildade partners, City bilvård i Hudiksvall är en av dessa. 

Vad är ett lackskydd?

Det traditionella sättet att skydda en lack är att lägga på ett vax. Vaxet förhindrar syret i luften att tränga in i lacken och oxidera, men gör även ytan blank och lätt att tvätta. Starka avfettnings- & rengöringsmedel gör att hållbarheten på vaxet minskar vilket leder till att fordonet behöver vaxas flera gånger per år. För att slippa detta finns möjligheten att investera i ett lackskydd, som inte bara skyddar lacken mot oxidation, utan även har flera andra fördelar.

Silver Seal Nordic Version

Silver Seal Nordic Version är ett högteknologiskt lackskydd framtaget för att skydda fordonets lack från det tuffa nordiska klimatet med vägsalt, trafiksmuts, surt nedall, fågelspill, trädsav och andra skadliga föroreningar. Produkten är utvecklad för att bibehålla lackens kondition och upprätthålla glanstalet.

Silver Seal Nordic Version lämnar ett starkt och hållbart skydd över en tid som underlättar rengöring och underhåll.

Produkten lämnar ytan starkt vattenavvisande.

Garanti och återbetalning

Under utvecklingsarbetet har Silver Seal genomgått omfattande tester i vädermaskin som påvisar ett fullgott skydd av lacken i upp till 36 månader. I samband med utförd behandling medföljer även ett certifikat. Det kan vara bra att spara för eventuell framtida försäljning, ett bevis på ett välskött fordon.

Exklusiv bilvårdsväska

I samband med att ditt fordon genomgår en Silver Seal-behandling ingår även en exklusiv bilvårdsväska. Väskan är fylld med produkter för att underlätta skötseln av ditt fordon och hålla det rent och snyggt.

Kontakta oss

Vi återkopplar till dig inom 24 timmar Mån-.Fre